← Tilbage til oversigten

Langå midtby

Byrum | Skoler / Institutioner / Leg

Fakta: Randers kommune * Byfornyelse * 2016

byMUNCH har færdig gjort opgaven med at omdanne en plads i Langå midtby, området henlå før forvandlingen som et trist gråt og belagt areal, med mange støttemure og parkringsareal.

Vi mener at Langå Midtby skal være levende, og vil gå til opgaven med et stort fokus på designelementer for at skabe et projekt der skiller sig ud. Vi vil skabe et nyt sammenhængende Langå med en bearbejdning af den eksisterende kant og vil bruge bestemte elementer til at skabe steder der inspirerer til brug.
Teamet tænker Langå projektet udformet ud fra borgernes ønske om uformelle mødesteder og opholdpladser. Opgavens hovedelementer er design af by-inventar, aktivitetsskabende byrumselementer, terrænregulering, belysning og beplantning. For at kunne ”få råd” til dette vil vi arbejde ud fra en bevidsthed om at bruge budgetkronerne intelligent, så man får størst værdi ud af hver krone – for os er en krone ikke bare en krone. Vores ambition er at skabe levende og aktive udearealer i Langå midtby, ved at bruge byrumselementer, byrumsinventar og løsninger der koster det samme som en traditionel udskiftning af belægning, men til gengæld opnår en stor grad af merværdi.

bymunch-langaa-baenke-byrum

langaa-bymunch-leg-midtby

 

 

aa_copy-of-dsc_0013

bymunch-byrum-baenke-langaa

bymunch-byrum-ophold-leg-langaa-2

plantekasse-bymunch-langaa-midtby

bymunch-keg-langaa-midtby

 

 

 

langaa-grillplads-langaa-byrum

 

 

 

 

 

 

byMUNCH by- og landskabsdesignIndehaver Anita Munch Jensen * MAA - MDL * landskabsarkitekt
Rosenkrantzgade 19b 1sal * 8000 Aarhus c * Tel. +45 60886668 * info@bymunch.dk * cvr. 33355793 * reg. 7729 * konto nr. 4021991