← Tilbage til oversigten

Psykiatri center Ballerup

Erhverv / Sundhed

Fakta: Region Hovedstaden * udearealer og masterplan * 120 mio * 2014-2015

Psykiatri center Ballerup – Nybyggeri til behandling af spiseforstyr­relser.

ByMunch har i samarbejde med Creo arkitekter, We architecture, Oluf Jørgensen ingeniører og Terra Nova landskab, deltaget i konkurrencen omkring et nyt center til behandling af spiseforstyrelser i Ballerup. Teamet gik videre som vindere af første 1 fase i konkurrencen.

Det er ambitionen at skabe trygge inde og uderum for en sårbar patientgruppe og pårørende, kom­bineret med meningsfyldte rammer der skaber optimal behandling for personalet. Den menneskelige skala og det værdige møde mel­lem mennesker kommer til udtryk i udearealerne, som er opdelt i mindre forskelligartet uderum. Det institutionelle er afløst af et anlæg, som oser af empati og imødekommenhed. Der er overalt i byggeriet konstant tilstede­værelse af grønne rum til ophold og som naturkilde til ro i sindet. Forslaget roses af dommerkomiteen, for at have udvist stor forståelse og indlevelse i den stillende opgave, og vidner om grundigt og seriøst arbejde på alle projektniveauer.

1-500

Ballerup_Psyk_02

Ballerup_Psyk_01

 

 

byMUNCH by- og landskabsdesignIndehaver Anita Munch Jensen * MAA - MDL * landskabsarkitekt
Rosenkrantzgade 19b 1sal * 8000 Aarhus c * Tel. +45 60886668 * info@bymunch.dk * cvr. 33355793 * reg. 7729 * konto nr. 4021991