byMUNCH søger praktikant

 

byMUNCH by- og landskabsdesign søger en engageret praktikant til efteråret 2021, som har lyst til at blive en del af hverdagen på tegnestuen. Som praktikant vil du komme til at prøve kræfter med alle fagets facetter fra strategi til design.

Vi er en nærværende, kreativ, mindre virksomhed med specialistviden inden for faget, der tegner aktive og levende byrum med mennesket i centrum. Hos os bliver du en del af et socialt kontorfællesskab samt en arkitektonisk stærk tegnestue, som bl.a. har lavet projekterne Budolfi Plads i Aalborg og Danmarks første tryghedsrenovering i Bispehaven – et stort og ambitiøst byudviklingsprojekt i Aarhus med fokus på at skabe et levende, aktivt og bæredygtigt byområde.

Så har du lyst til at indgå i teamet og sidde med på spændende projekter, som Vollsmose omdannelsen og Realdania-projektet Assens Havn, så henvend dig gerne til os.

Vi lægger særligt vægt på, at:

– Du har masser af gå på mod og lyst til at lære
– Du har lyst til at forme og udvikle, også i detaljen
– Du er vant til at tage ansvar
– Du har kendskab til AutoCAD, Adobe pakken og evt. 3D-programmer er en fordel
– Du er klar på at indgå i vores sociale miljø og deltage i fredagshygge

Har det vækket din interesse, så henvend dig til Anita Munch Jensen på tlf. 60 88 66 68 eller send en mail til anita@bymunch.dk med dit CV og portfolio.

 
byMUNCH by- og landskabsdesignindehaver anita munch jensen * MAA - MDL * landskabsarkitekt
rosenkrantzgade 19b 1sal * 8000 århus c * tel. +45 60886668 * info@bymunch.dk * cvr. 33355793 * reg. 7729 * konto nr. 4021991