byMUNCH har fået vokseværk – og søger flere kollegaer

byMUNCH oplever stor vækst, og vi har travlt med realisering af en lang række projekter. Vi har i den forbindelse fået udvidet teamet med to nye kollegaer.

Vi har i foråret budt velkommen til Asmaa Faris og Marcus Herlev Lorentzen. De har begge et par års erfaring som skitserende landskabsarkitekter, og har både arbejdet med konkurrencer, strategisk byudvikling og landskabsarkitektur i alle skalaer. Derudover har Asmaa tidligere været hos byMUNCH.

Med flere spændende projekter på vej, er der nu igen behov for nye kollegaer til vores kreative team. Vi søger 2 landskabsarkitekter med bred profil, der til sammen har god erfaring med skitsering, projektering og evt. tilsyn. Er du kreativ, ambitiøs og har du øje for at udvikle æstetiske såvel som funktionelle byrum og landskaber med mennesket i centrum? Så tilbyder vi et job, hvor du kan blive del af en arkitektonisk stærk tegnestue med masser af energi og hvor der er fokus på det gode miljø. Du vil komme til at arbejde med søde og dygtige kollegaer og være med til at styrke kvaliteten i projekterne.

 

Om dig – Ung landskabsarkitekt

  • Du har masser af gå-på-mod, er nysgerrig og har 0-4 års erfaring fra tegnestue.
  • Du har lyst til at forme, udvikle og er vant til at tage ansvar.
  • Kendskab til AutoCAD og Adobe pakken forventes, evt. 3D projektering/skitsering er en fordel.

Om dig – Erfaren landskabsarkitekt

  • Du kan arbejde selvstændigt og har 4-10 års erfaring fra tegnestue.
  • Du har lyst til at forme og udvikle, også i detaljen, og vant til at tage ansvar.
  • Erfaren projekteringsarkitekt/sagsarkitekt og rutineret bruger af AutoCAD, evt. 3D projektering/skitsering er en fordel.
  • Erfaren med alle projekteringsdiscipliner.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anita Munch Jensen på tlf. 60886668

En motiveret ansøgning, CV samt portfolio fremsendes til: anita@byMUNCH.dk eller sendes pr. post til: byMUNCH By- og landskabsdesign, Rosenkrantzgade 19B, 8000 Aarhus C. Att.: Anita Munch Jensen.

Vi skal have din ansøgning senest d. 15. juni 2021. Ansættelsessamtaler holdes løbende, med tiltrædelse snarest muligt.

 
byMUNCH by- og landskabsdesignindehaver anita munch jensen * MAA - MDL * landskabsarkitekt
rosenkrantzgade 19b 1sal * 8000 århus c * tel. +45 60886668 * info@bymunch.dk * cvr. 33355793 * reg. 7729 * konto nr. 4021991